Lousie Bell Blakestry Yönetici&Yüksek Rahibe&Müzik profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| |
Johanna Rachelle Morgan Yönetici&Kırmızı Çaylaklar Lideri & Karanlık Kız & 5.sınıf & 5 Element
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : İtalya
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Çarş. Haz. 23, 2010 1:46 pm | |
| Yok pek güzel şeyler düşünmüyorum senin hakkında üzgünüm Sen benim bitanecik kuzucuummsun seviliyosun tabiki | |
|
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Çarş. Haz. 23, 2010 1:51 pm | |
| üstteki üye varya o varya o benim kuzcuukummm | |
|
Eleanora Eve Autumn Fransızca Profesörü
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 14/06/10 Nerden : Yunan Uyruklu ama fransa da yaşıyor... yaşıyordu* Lakap : Nora.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Paz Tem. 11, 2010 10:53 pm | |
| Kardeş site admini ^.^ Seviyorum onu | |
|
Sarah Guinevere Gloom Kırmızı çaylak
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 30 Nerden : Kimse bilmiyor.! ( ben bile ) İş/Hobiler : Boş zamanım olmaz ki.! Lakap : Sara.!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Çarş. Tem. 14, 2010 3:28 pm | |
| İyi biridir herhalde | |
|
Nora Ross Yönetici & 5.Sınıf Çaylak& Karanlık Kız
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 09/04/10 Nerden : Tansilvanya İş/Hobiler : dağcılık,dans :P Lakap : ----'Rossie'--
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Çarş. Tem. 21, 2010 3:58 pm | |
| Üsteki Üyeyi tanımıyorum ... Ama En üsteki benim aşkım seviyorum onu ...Bide özledim | |
|
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz _?? Cuma Eyl. 17, 2010 4:16 pm | |
| Biri benimi özlemişş Üstteki üye çok tatlı ve sevilecek bir tür | |
|