| Sizce hangisi? | |
|
+4Cassidy Laurel Lousie Bell Blakestry Kate Alice Anderson Melanie Claire Littleton 8 posters |
Hangisinin kalemi daha iyi sizce ? | Pc Cast and Kristin Cast | | 78% | [ 7 ] | Stephanie Meyer | | 22% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 9 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melanie Claire Littleton Vampir Sosyolojisi Profesörü
Mesaj Sayısı : 55 Kayıt tarihi : 12/04/10 İş/Hobiler : Analiz Lakap : Mel
| Konu: Sizce hangisi? Paz Nis. 25, 2010 10:37 pm | |
| Stephanie sanki daha bana göre | |
|
| |
Kate Alice Anderson 5. sınıf çaylak / Karanlık Kız / 5 element
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 12/05/10 Nerden : Tulsa'dan İş/Hobiler : Su elementiyle oynama,arkilerle konuşşma,geceleri sohbet etme,yüzme... Lakap : All. veya K.
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Salı Mayıs 25, 2010 9:48 pm | |
| P.C. ve Kristen Cast bana göre ne biilim Gece Evi serisi bana daha mantıklı ve iyi gelio | |
|
| |
Lousie Bell Blakestry Yönetici&Yüksek Rahibe&Müzik profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| |
| |
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 12/05/10 Nerden : Tulsa'dan İş/Hobiler : Su elementiyle oynama,arkilerle konuşşma,geceleri sohbet etme,yüzme... Lakap : All. veya K.
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Perş. Mayıs 27, 2010 12:33 am | |
| | |
|
| |
Cassidy Laurel 4. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 25/04/10 Nerden : Gece Evi'ne İrlanda'da geldim :D İş/Hobiler : Geyik =) Lakap : Cass
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Cuma Haz. 04, 2010 2:09 pm | |
| Stephanie'nin kurgusunda vampirlerin hiç zayif yönleri yok gibi sanki. Benim bununla ilgili sitem var; ama kurgum daha değişik olacak inş xD Neyse işte: Pc vs. Kristen <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Cuma Haz. 04, 2010 5:45 pm | |
| doğru aslında ikisi de güzel ama Gece evi gerçekçi geliyor bana diğer vampir kitaplarından sadece Alacakaranlık değil yani | |
|
| |
Joseph Adam Wayland 5.Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/05/10 Yaş : 33 Lakap : Joe//Jose...
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Cuma Haz. 04, 2010 10:02 pm | |
| - Kate Alice Anderson demiş ki:
- doğru aslında ikisi de güzel ama Gece evi gerçekçi geliyor bana diğer vampir kitaplarından sadece Alacakaranlık değil yani
aynen | |
|
| |
Johanna Rachelle Morgan Yönetici&Kırmızı Çaylaklar Lideri & Karanlık Kız & 5.sınıf & 5 Element
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : İtalya
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Perş. Haz. 10, 2010 10:00 pm | |
| Bence de P.C. ve Kristen Cast onların anlatımı ve kobnusu daha çok hoşuma gitti. | |
|
| |
| |
| |
Michael Jordan Erabusun Oğulları
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 29 Nerden : Her yer benim evim :) İş/Hobiler : PC oyunları, ömrümü yediler... Lakap : Miyc hoşuma gidiyor (:
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Çarş. Haz. 23, 2010 5:57 pm | |
| Pc Cast and Kristin Cast tabiki | |
|
| |
Jézébéll Atalanté Okéféra Yönetici & 6. Sınıf Çaylak & Karanlık Kız/Erkekler Lideri
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : Transilvanya İş/Hobiler : Gezmek..Konuşmak konuşmak konuşmak. Lakap : ^^ Rech , Lys ^^
| Konu: Geri: Sizce hangisi? Perş. Haz. 24, 2010 1:28 pm | |
| Her ikisini de seçme şansım varmı?? | |
|
| |
| Sizce hangisi? | |
|