Johanna Rachelle Morgan Yönetici&Kırmızı Çaylaklar Lideri & Karanlık Kız & 5.sınıf & 5 Element
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : İtalya
| Konu: Çok Filim Hareketler Bunlar Paz Nis. 11, 2010 9:58 pm | |
| Yapım:2010 ~ Türkiye Tür:Komedi, Müzikal Yönetmen:Ozan Açıktan Senaryo:Büşra Pekin, Oğuzhan Koç, Şahin Irmak, Murat Eken, Eser Yenenler, Metin Yıldız, Zeynep Koçak, ibrahim Büyükak Yapımcı:Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar Görüntü Yönetmeni:Ahmet Sesigürgil Müzik:Oğuzhan Koç, Deniz Erdoğan Dağıtım:UIP Filmcilik Filmin Websitesi:www.cokguzelhareketlerbunlar.com/blogSüre:2 saat 14 dk Gösterim Tarihi:26 Mart 2010 (Türkiye) BKM Mutfak ekibi gerçek tatilin peşinde. Herkesin tatilden beklentisi farklıdır. BKM Mutfak’ın filminde hepsine yer vardır. Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan BKM Mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştirmenin peşinde… BKM Mutfak’ın hayal gücüyle, sinemanın olanaklarının birleşiminden oluşan Çok Filim Hareketler Bunlar 2010’da vizyonda… | |
|
KURUCU
| Konu: Geri: Çok Filim Hareketler Bunlar Ptsi Nis. 12, 2010 12:53 pm | |
| İğrenç, sakın gitmeyin. Yarısında çıktım. ^^ | |
|
Johanna Rachelle Morgan Yönetici&Kırmızı Çaylaklar Lideri & Karanlık Kız & 5.sınıf & 5 Element
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : İtalya
| Konu: Geri: Çok Filim Hareketler Bunlar Ptsi Nis. 12, 2010 8:50 pm | |
| Ben gitmedim ve gtmeyi de düşünmüyorum** | |
|
Melanie Claire Littleton Vampir Sosyolojisi Profesörü
Mesaj Sayısı : 55 Kayıt tarihi : 12/04/10 İş/Hobiler : Analiz Lakap : Mel
| Konu: Geri: Çok Filim Hareketler Bunlar Salı Nis. 20, 2010 6:13 pm | |
| Aynen | |
|
Nora Ross Yönetici & 5.Sınıf Çaylak& Karanlık Kız
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 09/04/10 Nerden : Tansilvanya İş/Hobiler : dağcılık,dans :P Lakap : ----'Rossie'--
| Konu: Geri: Çok Filim Hareketler Bunlar Perş. Nis. 22, 2010 8:58 pm | |
| Nesine gideceğim abi ya bana gerilim olcak korku olcak..... | |
|
Kate Alice Anderson 5. sınıf çaylak / Karanlık Kız / 5 element
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 12/05/10 Nerden : Tulsa'dan İş/Hobiler : Su elementiyle oynama,arkilerle konuşşma,geceleri sohbet etme,yüzme... Lakap : All. veya K.
| Konu: Geri: Çok Filim Hareketler Bunlar Perş. Mayıs 27, 2010 12:35 am | |
| bn de gitmedim çok kötü dediler, oysa pazar akşamları olan programlarında spr oynuyorlar | |
|