| "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michael Jordan Erabusun Oğulları
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 29 Nerden : Her yer benim evim :) İş/Hobiler : PC oyunları, ömrümü yediler... Lakap : Miyc hoşuma gidiyor (:
| |
| |
Johanna Rachelle Morgan Yönetici&Kırmızı Çaylaklar Lideri & Karanlık Kız & 5.sınıf & 5 Element
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : İtalya
| |
| |
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 29 Nerden : Her yer benim evim :) İş/Hobiler : PC oyunları, ömrümü yediler... Lakap : Miyc hoşuma gidiyor (:
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 12:11 am | |
| Bir sorum olursa kesin sorucağımdan emin olabilirsin | |
|
| |
Jézébéll Atalanté Okéféra Yönetici & 6. Sınıf Çaylak & Karanlık Kız/Erkekler Lideri
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : Transilvanya İş/Hobiler : Gezmek..Konuşmak konuşmak konuşmak. Lakap : ^^ Rech , Lys ^^
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 1:33 pm | |
| hg Murat bende Aylin beni tanıyosun diğer sınıftan Ercü'lerin sınıftan .. her neyse bak bi tanıdığın daha varmış | |
|
| |
Lousie Bell Blakestry Yönetici&Yüksek Rahibe&Müzik profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 5:15 pm | |
| Aylinnnn 1 kişi daha tanıdık çıktı... Kitaba gelmişken o kitabı senden aldığımı biliyorsun :)
En son Michael Jordan tarafından Perş. Haz. 24, 2010 5:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lousie Bell Blakestry Yönetici&Yüksek Rahibe&Müzik profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 5:20 pm | |
| | |
|
| |
Jézébéll Atalanté Okéféra Yönetici & 6. Sınıf Çaylak & Karanlık Kız/Erkekler Lideri
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 29 Nerden : Transilvanya İş/Hobiler : Gezmek..Konuşmak konuşmak konuşmak. Lakap : ^^ Rech , Lys ^^
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 6:39 pm | |
| evet biliyorum o zman ii ki bnden kitabı alıp okumuşun diyelim | |
|
| |
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Perş. Haz. 24, 2010 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Nora Ross Yönetici & 5.Sınıf Çaylak& Karanlık Kız
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 09/04/10 Nerden : Tansilvanya İş/Hobiler : dağcılık,dans :P Lakap : ----'Rossie'--
| Konu: Geri: "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D Çarş. Tem. 21, 2010 4:07 pm | |
| Hoşgeldin Murat Bende Öykü sitenin diğet adminiyim (uzun zamandır giremiyordum ama şimdi herkesle ilgilenicem) Bir sorun olursa yardım ederim iyi Forumlar | |
|
| |
| "Kara Murat geldi" geç oldu ama güç olmasın dimi :D | |
|