Michael Jordan Erabusun Oğulları
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 29 Nerden : Her yer benim evim :) İş/Hobiler : PC oyunları, ömrümü yediler... Lakap : Miyc hoşuma gidiyor (:
| Konu: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:01 pm | |
| Yapım: 2010 ~ ABDOyuncular:Rachel Weisz, Keanu ReevesTür: Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Korku, Psikolojik, SavaşYönetmen: Francis LawrenceFilmin Özeti Olduğundan fazla gişe aldığı için izlenme rekorları kıran ve iyi hasılat çıkaran 1. filmi Constantine devam filmi de kaçınılmaz oldu.Birincisinde yönetmeni Francis Lawrence olan ve yeni filmde Reeves‘in katılması büyük bir ihtimal. Yeni film Güney Amerika atmosferinde geçen karanlık bir öykü anlatacak.DC / Vertigo imzalı Hellblazer isimli romanından uyarlanan Constantine, dünya, cennet ve cehennem üçgeninde çalışan bir dedektifin fantastik maceralarını anlatıyordu. İddialı bir çıkış yapan film, karışık eleştiriler almıştı.Şimdiki bu filmide şimdiden merakla beklenen filmler arasıda alındı bile… | |
|
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 29 Nerden : Her yer benim evim :) İş/Hobiler : PC oyunları, ömrümü yediler... Lakap : Miyc hoşuma gidiyor (:
| Konu: Geri: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:02 pm | |
| Sabırsızlıkla bekliyorum.. önceki çok güzeldi bakalım bu nasıl olucak.. | |
|
Lousie Bell Blakestry Yönetici&Yüksek Rahibe&Müzik profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| Konu: Geri: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:02 pm | |
| Bunun 2si çıııktıımıı yaaa İnanmıyorumm süpersin ya Çok saoll | |
|
| Konu: Geri: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:07 pm | |
| DAca cıkmadı canım ama çıkıcak | |
|
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 30 Nerden : Danimarka İş/Hobiler : Müzik..Müzik..Müzik... Hayatımın anlamı diyebilirim..! Lakap : Yüksek Rahibem yada Rahibem
| |
| Konu: Geri: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:14 pm | |
| Herkez bekliyor sadece sen değil | |
|
| Konu: Geri: Constantine 2 Çarş. Haz. 23, 2010 7:15 pm | |
| | |
|